U. Vin

Wat inspireerde je om VKE Apeldoorn op te richten en wat is je visie voor de toekomst?

In 2007 zag ik een behoefte in Apeldoorn en de regio voor een kunststofkozijnen fabriek. Destijds was er nog geen dergelijke fabriek in de omgeving. Dit was het begin van VKE Apeldoorn B.V.

Mijn visie is om onze kunststofkozijnen fabriek te laten groeien, zowel in de omvang van het bedrijf als de kwaliteit. We streven ernaar om ons team en onze productlijn continu te verbeteren.

Daarnaast zie ik een duurzame toekomst voor onze fabriek. We implementeren milieuvriendelijke praktijken zoals recycling en energie-efficiëntie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Door deze visie te realiseren, hoop ik dat VKE Apeldoorn B.V. niet alleen een succesvolle kunststofkozijnen fabriek wordt, maar ook een belangrijke pijler van de gemeenschap. We streven naar een blijvende en positieve invloed op iedereen die bij ons betrokken is.

Hoe zorgt VKE Apeldoorn ervoor dat het de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid bereikt?

Bij VKE Apeldoorn B.V. staan onze klanten centraal. We nemen verschillende stappen om ervoor te zorgen dat hun ervaringen met onze diensten en producten positief en bevredigend zijn. We vragen regelmatig om feedback bij onze klanten en andere betrokkenen. Dit stelt ons in staat om hun meningen te verzamelen en onze diensten en faciliteiten continu te verbeteren.

Daarnaast zorgen we ervoor dat er een duidelijk aanspreekpunt is voor vragen en zorgen, en we reageren snel op berichten en verzoeken. Elke klant behandelen we als een individu met unieke behoeften en wensen. Onze vriendelijke en behulpzame klantenservice zorgt ervoor dat problemen snel en efficiënt worden opgelost, zodat elke interactie met VKE Apeldoorn B.V. zo soepel mogelijk verloopt.

Welke trends in de markt voor kunststof kozijnen zie je voor de komende jaren?

Bij VKE Apeldoorn B.V. blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends in kunststof kozijnen. De komende jaren verwachten we significante verschuivingen. Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn belangrijke trends, met een groeiende vraag naar kunststof kozijnen die betere isolatie bieden. Innovaties in materialen en constructietechnieken stellen ons in staat om de thermische prestaties te verbeteren en energieverliezen te minimaliseren. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van volledig recyclebare kunststof kozijnen, passend binnen een circulaire economie.

Daarnaast blijft esthetiek een belangrijke factor, waarbij consumenten op zoek zijn naar op maat gemaakte oplossingen met een realistische houtlook. Strengere bouwvoorschriften en subsidies voor energie-efficiënte materialen stimuleren ook de vraag naar hoogwaardige kunststof kozijnen.

VKE Apeldoorn U. Vin directie