GEALAN: Innovatie en kwaliteit in kunststof kozijnen

GEALAN: Innovatie en kwaliteit in kunststof kozijnen

Bij VKE Apeldoorn zijn we trots om GEALAN als onze vertrouwde partner voor kunststof kozijnprofielen te presenteren. GEALAN, een toonaangevende Europese fabrikant, staat bekend om hun innovatieve en hoogwaardige PVC-profielen voor moderne kunststof kozijnen en deuren.

Waarom kiezen wij voor GEALAN?

  • Innovatie: GEALAN zet nieuwe trends met de meest innovatieve kunststof profielsystemen, oppervlakken en digitale oplossingen.
  • Duurzaamheid: GEALAN-kozijnen dragen significant bij aan het verlagen van energiekosten, perfect passend bij onze focus op duurzaamheid.
  • Kwaliteit: Met meer dan 1.600 medewerkers in Europa en een jaaromzet van meer dan 390 miljoen euro, garandeert GEALAN consistente kwaliteit.
  • Maatwerk: GEALAN’s systemen stellen ons in staat om kozijnen en deuren te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Expertise en service

Als erkend GEALAN-fabrikant combineren we de kwaliteit van GEALAN-profielen met onze eigen expertise in productie en montage. Ons team van vakkundige medewerkers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kozijnoplossing voor uw huis of bedrijfspand.

Ontdek de voordelen van GEALAN-kozijnen en laat u inspireren door de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek onze showroom om de GEALAN-producten met eigen ogen te zien.

VKE Apeldoorn en GEALAN: samen creëren we het kozijn voor de wereld van morgen – innovatief, duurzaam en klantgericht.

Maak een afspraak

Op locatie of in de showroom